Ország-világ

2021.06.19. 07:41

Az LMBTQ-lobbi célkeresztjében a fiatalok állnak

Komoly felzúdulást okozott az LMBTQ-közösség tagjai között, hogy Kocsis Máté, Fidesz frakcióvezető indítványára az Országgyűlés a héten elfogadta a pedofilellenes törvényjavaslatot. A kormánytöbbség ezzel gátat szabott annak a gyakorlatnak, hogy a homoszexuális szervezetek a gyermekeknek az LMBTQ életformát népszerűsítsék, ami már évek óta erőteljesen zajlik Magyarországon és egész Európában is.

Budapest, 2015. július 11. Táncosok a 20. jubileumi Budapest Pride felvonuláson 2015. július 11-én. MTI Fotó: Bodnár Boglárka

Forrás: MTI

Fotó: Bodnár Boglárka

Az LMBTQ-szervezetek és a baloldali pártok szerint a pedofiltörvények nevezett jogszabálycsomag alaptalanul mossa össze a gyermekek sérelmére elkövetett szexuális bűncselekményeket a szexuális kisebbségekkel. A szivárványideológia hívei számára elfogadhatatlan, hogy a szexuális kisebbségeket propagáló, a gyermekek számára a viselkedésmintákat adó kampányuknak gátat szab a kedden elfogadott törvény – ismerteti a Magyar Nemzet.

Cinkos média

A felvilágosítást már az óvodában elkezdő és a gendersemlegesség elvét szem előtt tartó oktatáspolitika nem ismeretlen idehaza.

Az MSZP–SZDSZ kormányzás alatt Magyar Bálint oktatási miniszter az óvodákban az anya, apa helyett egyes szülő, kettes szülő elnevezést javasolt. Szerencsére a magyar szülők nem voltak fogékonyak a balliberális tárcavezető ötletére, a kezdeményezés elhalt.

A hazai balliberális elit bukása óta azonban a háttérből továbbra is folyik a gyermekek szexuális átnevelését célzó propaganda. Ennek egyik részeként a kereskedelmi médiumok előszeretettel állnak ki az LMBTQ-közösség ügye és a gyermekek érzékenyítése mellett.

A Magyar Nemzeti Médiaszövetség felszólította a pedofiltörvény ellen tiltakozó médiumokat, – elsősorban az RTL Klubot – hogy a gyermekek szexuális nevelése kizárólagosan a szülők dolga, így fejezzék be a szereptévesztést, ugyanis ezért ezt a feladatot sem az állam, sem a média, és egyetlen civil érzékenyítő program sem végezheti el. Azonban a kereskedelmi televíziók mellett már a mesecsatornák is LMBTQ-tartalmakkal bombázzák a gyermekeket. Ugyanis a Nick Jr. nevű gyerekcsatorna Azúrkék nyomok, és te című sorozatának egyik epizódjában egy amerikai transzvesztita, Nina West népszerűsítette a Pride melegfelvonulást.

Mesébe burkolt propaganda

Az LMBTQ-propaganda gyermekek közötti terjesztésével kapcsolatban egyes civilszervezetek azt hangsúlyozzák: az emberi jogi érzékenyítést nem lehet elég korán elkezdeni, ezért ők a legkisebbektől kezdve egészen az érettségiző diákokig mindenkinek szerveznek érzékenyítő foglalkozásokat.

 

Még 2019-ben látott napvilágot a magyar Labrisz Leszbikus Egyesület pályázata, amelyben LMBTQ-mesék megírására buzdítottak. A szervezet felhívása szerint a jól ismert mesék mai közegben játszódó, újraírt változatait várták, többek között olyan szereplőkkel, akik nem felelnek meg a hagyományos nemi szerepeknek és az LMBTQ-közösséghez tartoznak.

A Labrisz felhívásának eredményeként született meg a nagy port kavart Meseország mindenkié című könyv, amellyel a szerzők megalkották a mesék újraírt változatait főképp meleg, leszbikus és transznemű karakterekkel, míg a heteroszexuális szereplőket negatív színben tüntetik föl.

Azóta a Labrisz tovább fokozta az ideológiai terjesztést, az idei gyermeknapon jelentették be, hogy Micsoda család! címmel új mesekönyvet adtak ki, amely a szivárványcsaládok életéről szól. Az alapítvány közlése szerint azért időzítette éppen gyermeknapra a bejelentést, mert ez egy jó alkalom arra, hogy beszéljenek arról az állításuk szerint sok száz gyerekről, akik szivárványcsaládokban élnek Magyarországon.

Soros a háttérben

Tévedés lenne azt hinni, hogy a Labrisz Leszbikus Egyesület csak mesekönyvekkel szeretné érzékenyíteni a gyerekeket. A leszbikus szervezet már húsz éve tart képzéseket a középiskolásoktól fogva az egyetemistákig mindenkinek, és látja el őket a szexuális kisebbségekkel és identitásokkal kapcsolatos „szakirodalommal”. A szervezet költségvetési beszámolójából kiderül, hogy a projektjeiket a Soros Györgyhöz köthető Nyílt Társadalom Intézet biztosítja.

Persze nem a Labrisz az egyetlen olyan szervezet, amelyik sikeresen beszivárgott az iskolákba. A Soros György alapítványai által támogatott Emberi jogi nevelők hálózata (Ejha!) munkafüzetet készített a Meseország mindenkié című könyvhöz, amelyet alsó tagozatos pedagógusoknak szánnak. A témában az Ejha! különböző érzékenyítő tréningeket is tart gyerekek számára.

Ugyanakkor az Amnesty International magyarországi szervezete is évről évre nagyobb hangsúlyt helyez a fiatalok megszólítására. A Soros alapítványok támogatta szervezet aktivistái különböző iskolai foglalkozások formájában terjesztik a nyílt társadalom eszméjét, és jogtudatosítás címszó alatt már több mint húszezer fiatalt értek el, a diákok körében végzett fejtágítás mellett pedig a pedagógusokat is előszeretettel megkörnyékezik. A foglalkozásokon egyebek mellett az LMBTQ-párok és egyedülállók gyermekvállalási jogának támogatását is előszeretettel hangoztatják.

Korábban nagy megdöbbenést váltott ki, hogy önös érdekből kisgyermekek nemi szervein végrehajtott kezelések adatait gyűjti a Háttér Társaság. A szintén a Nyílt Társadalom Alapítvány által finanszírozott LMBTQ-szervezet állítása szerint az interszex emberek magyarországi helyzetéről készít jelentést, amelyben többek között a kisgyermekeken és a csecsemőkön elvégzett, nemi szerveket érintő beavatkozásokról is szeretne beszámolni.

Borítókép: Táncosok a 20. jubileumi Budapest Pride felvonuláson 2015. július 11-én

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában