Ország-világ

2021.03.04. 18:01

A miniszterelnök is megemlékezett: egy éve küzdünk a járvánnyal

2020. március 4-én regisztrálták az első koronavírus fertőzöttet Magyarországon. A válság még nem ért véget, még mindig sokan fertőződnek, de folyamatosan növekszik az oltottak és a felgyógyulók száma is.

A közmédia új riportsorozatának bemutatójával emlékezett meg Orbán Viktor miniszterelnök az évfordulóra. A műsorban a betegségen átesettek beszélnek a fertőzéssel kapcsolatos személyes tapasztalataikról.

2020. március 4-ére valószínűleg sokáig emlékezni fogunk. Ezen a napon jelent meg Magyarországon a koronavírus – írta a hirado.hu.

Az orvosok és az egészségügyi ellátórendszer megfeszített munkájának köszönhetően azóta több mint 320 ezren meggyógyultak a betegségből. A közmédia új riportsorozatában olyanok beszélnek saját tapasztalataikról, akik elkapták a fertőzést, de leküzdötték azt és mára már tudják: aki egyszer a kórházban koronavírussal megfordul, annak biztosan nem kérdés, hogy beoltassa-e magát – részletezték.

Meggyógyultak a koronavírusból. Az első részt március 4-én este 20 óra 30 perctől látható az M1-en.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában