Ország-világ

2020.07.31. 20:16

Ablakból kizuhanó ember esett rá egy nőre Budapesten, mindketten meghaltak

Kizuhant egy emeletes ház ablakából egy férfi és ráesett egy babakocsit toló nőre pénteken Budapesten, mindketten meghaltak – közölte az M1 aktuális csatorna a péntek esti Híradóban. A rendőrség a police.hu-n azt írta: a férfi kiugrott az épületből. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője elmondta, a helyszínről egy féléves kislányt vittek kórházba.

Budapest, 2020. július 31. Rendõrségi helyszínelés Budapesten a XI. kerületi Hadak útján, ahol kizuhant egy emeletes ház ablakából egy férfi és ráesett egy babakocsit toló nõre 2020. július 31-én. Mindketten meghaltak, a babakocsi összetört, de a benne lévõ gyermek csak könnyebben sérült. MTI/Mihádák Zoltán

Forrás: MTI

Fotó: Mihádák Zoltán

A baleset Budapest XI. kerületében, a Hadak útján történt. A hirado.hu azt írja, a férfi a panelház hatodik emeletéről zuhant ki, még tisztázatlan körülmények között.

Itt történt a tragédia: kizuhant egy emeletes ház ablakából egy férfi és ráesett egy babakocsit toló nőre
Fotó: Mihádák Zoltán / MTI

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint az épület 14. emeletéről öngyilkossági szándékkal ugrott ki a férfi, aki a családjával sétálni induló nőre esett. A 42 éves budapesti férfi és a 41 éves fővárosi nő is olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette.

Az asszony férje és nagyobbik gyermeke nem sérült meg, a kisebbet azonban megfigyelésre a mentők kórházba vitték. A BRFK gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított büntetőeljárást – írta a rendőrség.

Rendőrségi helyszínelés Budapesten, a XI. kerületi Hadak útján
Fotó: Mihádák Zoltán / MTI

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője elmondta: négy mentőegységet riasztottak.

Az első rohamkocsi percek alatt a helyszínre ért. A mentők a földön egy férfit láttak, aki nagy magasságból zuhant ki és ráesett egy anyukára. A nő mellett egy féléves kislány is ott volt.

Az anyát és a férfit is hosszú ideig próbálták újraéleszteni, de mindketten menthetetlenek voltak. A csecsemőt könnyű sérülésekkel vitték a gyermeksebészeti osztályra – közölte Győrfi Pál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában