Járvány

2020.05.20. 16:07

Újabb videókonferencián egyeztetett Orbán Viktor

Videókonferenciát tartott a világ kereszténydemokrata erőit tömörítő CDI pártszövetség, melynek egyik alelnöke Orbán Viktor; a megbeszélés kiemelt témája a koronavírus-világjárvány kezelése volt, különös tekintettel a munka nélkül maradók újbóli elhelyezkedésének biztosítására.

Forrás: Orbán Viktor

Fotó: Facebook

Újabb videókonferencia – osztotta meg közösségi oldalán Orbán Viktor.

A résztvevők – akik között megtalálható többek között a szlovén miniszterelnök, valamint Kolumbia és Libanon volt elnöke – hangsúlyozták: alapvető fontosságú a járványban leginkább érintett országok gazdasági és társadalmi szerkezetének mielőbbi újjáépítése – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.

A normális élethez való visszatérést hosszú távú és fenntartható intézkedésekkel kell megalapozni. A CDI vezetősége ezért leszögezte: a gazdasági válságból való kilábalást munkahelyteremtéssel kell megvalósítani.

Orbán Viktor kezdeményezésére a CDI rögzítette azt az elvet is, hogy az országokban annyi munkahelyet kell létrehozni, amennyit a koronavírus elpusztít – ismertette a sajtófőnök.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában