idősotthon

2020.05.15. 15:16

92 éves nénit erőszakolt meg a migráns

Egy idősotthonban élő, 92 éves néni esett áldozatául egy ott dolgozó kongói migránsnak. A férfi megerőszakolta az asszonyt, aki teljesen sokkos állapotba került a bántalmazás miatt.

Vasárnap este történt, hogy a párizsi Korian Les Arcades idősotthonban bement a 92 éves asszony szobájába az egyik dolgozó, egy 63 éves kongói bevándorló – számolt be a V4NA.

A férfi látogatásának oka azonban szörnyű volt, a szobában megerőszakolta az idős nénit. Az incidensre egy másik ápoló figyelt fel, aki látta bent a néninél a migránst, ez pedig furcsa volt neki, mert a férfi nem volt hozzá beosztva.

Amikor megkérdezte az ápoló a kongói férfit, hogy mégis mit csinál ott, arra lett figyelmes, hogy a férfinak látszódik a nemi szerve, az idős néni pedig félig meztelen. Ekkor hamar rádöbbent, hogy mit lát, és elkezdett sikítani, mire a migráns elfutott a helyszínről. Menekülése azonban nem tartott sokáig, a kiérkező rendőrök hamar megtalálták a férfit az intézmény udvarán.

Az idős asszony az események hatására sokkos állapotba került, őt a sürgősségi mentősök látták el. Az idősotthont működtető Korian csoport nem adott ki közleményt az incidenssel kapcsolatban, de azt elmondták, hogy a migránst kirúgták állásából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában