Járvány

2020.03.23. 10:03

Kovács Zoltán: most az összefogás ideje van (videó)

A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár az ellenzéki pártoktól is felelősségteljes magatartást és támogatást kér.

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár videóüzenetében kiemelte: a koronavírus egy világjárvány. A vírus magyarországi terjedése miatt tizenegy nappal ezelőtt kellett bevezetni veszélyhelyzetet.

Kifejtette: már az elmúlt napokban több olyan intézkedést hoztak, mind az egészségügyben, mind a gazdaságban, a munkahelyvédelem területén, amelyek a magyar emberek védelmét, a magyar emberek érdekeinek védelmét szolgálják.

„Az Országgyűlés hétfőn kezdi tárgyalni a koronavírus elleni törvényt” – mondta Kovács Zoltán.

„Az ellenzék felelőtlen magatartása, amelyben elutasítják ennek a törvénynek az elfogadását, gyakorlatilag gátolja a hatékony védekezést” – fogalmazott.

A kommunikációs akciócsoport vezetője szerint az ellenzék nem csak azt tenné lehetetlenné, hogy a jövőben időben tudjanak döntést hozni, hanem egyúttal veszélybe sodorja az eddig meghozott intézkedéseket is, mint például a munkahelyek védelmében bevezetett gazdasági intézkedéseket.

„Arra kérünk mindenkit, hogy segítsen a vírus elleni küzdelemben” – szögezte le Kovács Zoltán.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában