Indul az utazás

2023.12.06. 16:05

Külön repülőkkel utazhatunk a nyári foci Eb-re

A Wizz Air különjáratokat indít a magyar szurkolóknak a foci Eb-re – írja a Mandiner. A repülőkre egy jegy hatvan ezer forintba fog kerülni. A lap közben arról is ír, hogy néhány játékosnak többet kell játszania a klubjában, ha ott akar lenni a kontinenstornán.

MW

A 2016-os franciaországi kontinensviadalra több tízezer magyar szurkoló utazott ki, ez vélhetően Németországban sem lesz másképpen

Forrás: MTI

Fotó: Ali Haider

A Wizz Air közleményben jelentette be, hogy különjáratokat indít a magyar futballválogatott szurkolói számára a németországi labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseire.

A különjáratok a futballmeccseket követően haza is hozzák a szurkolókat. 

A légitársaság június 15-én és június 19-én Budapestről és Debrecenből is indít járatokat a mérkőzésekre.

Azok a focirajongók, akik a helyszínen szeretnének szurkolni a válogatottunknak, már megvásárolhatják fix áras jegyüket a Wizz Air weboldalán.

Nagy öröm számunkra, hogy a különjáratok indításával támogathatjuk a magyar válogatott szurkolóinak kijutását a 2024-es Európa-bajnokság mérkőzéseire, hogy élőben láthassák a kedvenceiket és személyesen drukkolhassanak a nemzeti tizenegynek. A járatok menetrendjét kifejezetten a mérkőzések időpontjaihoz igazítottuk, ezzel megkönnyítve a szurkolók hazajutását is

– mondta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.

A jegy ára 59 990 forint lesz irányonként, teszi hozzá cikkéhez a Mandiner.

Kemény döntés előtt a válogatott játékosai

Szintén a Mandiner ír azokról a labdarúgókról, akiknek veszélyben lehet az Eb szereplése.  Mint emlékeztetnek rá, Marco Rossi válogatottjában kizárólag az szerepelhet, aki rendszeresen játszik egyesületében. Jelenleg azonban több kulcsjátékosunk sem felel meg ennek a feltételnek. Kik ők, és mit kell tenniük, hogy beférjenek az Eb-keretbe? – tette fel a kérdést a lap, és igyekezett is megválaszolni azt.
A cikk folytatása a Mandiner oldalán érhető el!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában