Illusztris vendégek

2023.08.05. 11:16

Meghívták az atlétikai vb-re a múlt héten világbajnokságot nyert magyar sportolókat

Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár és Németh Balázs, a Budapest 2023 Zrt. vezérigazgatója meghívta az augusztus 19-én rajtoló budapesti atlétikai világbajnokságra a múlt héten vb-címet szerzett magyar sportolókat – közölte az MTI. (Videó)

MW

Schmidt Ádám, a Honvédelmi Minisztérium sportért felelős államtitkára

Forrás: MTI

Fotó: Vasvári Tamás

Egy rendhagyó egyeztetésen vagyunk túl Németh Balázzsal. Az előző héten rendkívüli sikereket elért világbajnok sportolókat meghívtuk ide, a gyönyörűséges Nemzeti Atlétikai Központba (NAK), az atlétikai világbajnokságra, hogy együtt tudjunk szurkolni az itteni magyar sikereknek

 – mondta el Schmidt Ádám a Facebook-oldalán szombat délelőtt megjelent videóban.

A Nemzeti Atlétikai Központnál készült felvételen Németh Balázs elárulta, hogy melyik napra invitálták a vb-győzteseket.

Augusztus 22-én várjuk a világbajnokokat, méghozzá azon az esti programon, amikor Kozák Lucának szurkolhatunk együtt, és a világbajnokok a célegyenes legjobb székein ülnek majd. És persze Youhuu is itt lesz

 – mondta a Budapest 2023 Zrt. vezérigazgatója.

Az előző héten a milánói vívó-világbajnokságon a párbajtőröző Koch Máté, illetve a Decsi Tamás, Gémesi Csanád, Szatmári András, Szilágyi Áron összetételű férfi és a Battai Sugár, Márton Anna, Pusztai Liza, Szűcs Liza összeállítású női kardcsapat diadalmaskodott, míg a fukuokai vizes-vb-n Kós Hubert férfi 200 méter hátúszásban nyert aranyat és a férfi vízilabda-válogatott is világbajnoki címet szerzett.

A budapesti atlétikai világbajnoksággal kapcsolatos cikkeinket itt olvashatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában