bayern münchen

2021.05.13. 10:30

Még a Bayern sem engedheti meg magának Haalandot

Oliver Kahn szerint a német labdarúgó Bundesligában bajnok Bayern München nem engedheti meg magának, hogy az átigazolási szezonban megszerezze Erling Haalandot, a Borussia Dortmund norvég támadóját.

12 May 2021, Berlin: Football: DFB Cup, Before the final RB Leipzig - Borussia Dortmund at the Olympiastadion Berlin. Dortmund striker Erling Haaland takes part in final training. Photo: Jan Woitas/dpa-Zentralbild/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the regulations of the DFL Deutsche Fußball Liga and/or the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or of the match in the form of sequence pictures and/or video-like photo series. (Photo by JAN WOITAS / dpa-Zentralbild / dpa Picture-Alliance via AFP)

Forrás: AFP / dpa-Zentralbild / dpa Picture-Alliance

Fotó: Jan Woitas

A korábbi klasszis kapus – aki a jövő év elején váltja Karl-Heinz Rummeniggét a Bayern München ügyvezető elnöki pozíciójában – elmondta, a húszéves csatár ára várhatóan százmillió euró felett lesz majd, ez pedig a jelenlegi helyzetben elképzelhetetlenül magas összeg.

Kahn kiemelte, hogy csatárposzton a 32 esztendős Robert Lewandowski továbbra is a világ egyik legjobbja, véleménye szerint még évekig képes ezen a szinten futballozni, így ezért sincs szüksége a Bayernnek Haalandra. A lengyel csatár jelenleg 39 találattal vezeti a Bundesliga góllövőlistáját, egyetlen lépés választja el attól, hogy beállítsa a legendás Gerd Müller 40-es rekordját, amely az 1971/72-es idényben született.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában