elérzékenyülve

2020.05.02. 14:40

Mourinho egyszer sírt edzői pályafutása során vereség után

Egy interjúban beszélt róla José Mourinho, hogy milyen volt átélnie, amikor a Bayern München tizenegyespárbajban kiejtette korábbi csapatát, a Real Madridot.

Tottenham Hotspur's Portuguese head coach Jose Mourinho follows the action from the sidelines during the UEFA Champions League football match between RB Leipzig and Tottenham Hotspur, in Leipzig, eastern Germany on March 10, 2020. (Photo by Ronny HARTMANN / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Ronny Hartmann

José Mourinho egy szombati interjúban elárulta, edzői pályafutása során mindössze egyszer sírt vereség után.

„Mind a mai napig emlékszem: a Bayern München tizenegyespárbajban ejtette ki akkori csapatomat, a Real Madridot a Bajnokok Ligája elődöntőjében 2012-ben. A találkozó után másodedzőmmel, Aitor Karankával megálltunk a házam előtt és sírtunk”

- emlékezett vissza a spanyol Marca hasábjain nyolc évvel ezelőtt történtekre a portugál szakember.

„Nagyon nehéz volt megemészteni, mert akkor nekünk volt Európában a legjobb csapatunk” – fogalmazott Mourinho, aki együttesével abban az évben 100 pontot szerezve nyerte meg a spanyol bajnokságot a nagy rivális FC Barcelonát megelőzve.

A tizenegyespárbajban Cristiano Ronaldo, Kaka és Sergio Ramos is hibázott, így búcsúzott az együttes.

„Mindhárman a világ legjobb futballistái közé tartoznak, efelől nincs kétség, azonban ők is csak emberek” – mondta ennek kapcsán a szakvezető, aki jelenleg a Tottenham Hotspurnél dolgozik.

Forrás: MTI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában