nba

2020.02.17. 08:49

LeBron csapata nyerte az All Star-meccset (videó)

Két ponttal győzték le Jannisz Antetokunmpo együttesét az észak-amerikai kosárlabdaliga Chicagóban rendezett gálameccsét.

A január végén helikopterbalesetben elhunyt Kobe Bryantről elnevezett MVP-címet a James együttesét erősítő Kawhi Leonard érdemelte ki, aki 30 ponttal segítette a győztes gárdát.

Eredmény:

James csapata-Antetokunmpo csapata 157-155

A gála mindvégig a Bryantre való emlékezés jegyében telt: az Antetokunmpo-csapat egységesen 24-es mezben vonult fel, míg James gárdája 2-esben szerepelt, a tragédiában 13 évesen odaveszett Gianna Bryant mezszáma előtt tisztelegve.

„Sosem látunk már olyan kosarast, mint Kobe Bryant”

- jelentette ki a felvezető ceremónián Magic Johnson, a Lakers legendás irányítója.

A mérkőzésen az első három negyed elején rendre nulláról indultak a csapatok, és az egyes játékrészekben mini jótékonysági meccseket vívnak egymással. A negyedik, időmérés nélküli negyedben aztán kiírták az állást az addig dobott pontok alapján, majd a vezető csapat eredményéhez hozzáadtak 24-et – a 41 évesen elhunyt Kobe Bryant mezszámát. Az így kapott szám lett a cél a két csapat számára: amelyik előbb elérte, az nyerte meg a találkozót.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában