nfl

2019.10.25. 10:24

Sorozatban négy győzelemnél tart a Minnesota

A Minnesota Vikings az esélyeknek megfelelően magabiztosan, 19-9-re legyőzte a vendég Washington Redskinst a profi amerikaifutball-liga (NFL) csütörtök esti mérkőzésén.

A Vikings – amely sorozatban a negyedik sikerét aratta – a játék minden elemében felülmúlta ellenfelét. Kirk Cousins, a Minnesota irányítója 285 passzolt yarddal zárt, 26 átadásából 23 pontos volt korábbi csapata ellen. Első számú célpontja, Dalvin Cook hét elkapást mutatott be, melyekből 143 yardot tett meg.

A Washington támadásban csak 216 yardot ért el, míg a Vikings 434-et. A Redskins már az első félidőben sem játszott igazán jól, a másodikban viszont kezdő irányítója, az agyrázkódást szenvedett Case Keenum nélkül kilátástalan támadásokat vezetett és mindössze 69 yardra volt képes.

A Minnesota nyolc mérkőzés után hat győzelemmel és két vereséggel áll, míg a Washington nyolcadik meccsén a hetedik vereségét szenvedte el.

Eredmény:

Minnesota Vikings-Washington Redskins 19-9

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában