Állapota stabil

2019.05.01. 17:58

Szívrohammal vitték kórházba Iker Casillast

A Porto labdarúgócsapata spanyol kapusának élete nem volt veszélyben.

Porto's Spanish goalkeeper Iker Casillas celebrates the victory in the match during the UEFA Champions League, match between FC Porto and AS Roma, at Dragao Stadium in Porto on March 6, 2018 in Porto, Portugal. (Photo by Paulo Oliveira / DPI / NurPhoto)

Forrás: DPI / NurPhoto / AFP

Fotó: Paulo Oliveira

„Iker Casillas szívinfarktust kapott a szerdai edzésen. A tréning azonnal félbeszakadt, hogy orvosi ellátásban részesüljön a kapus, akit jelenleg a CUF Porto kórházban ápolnak. Casillas állapota stabil, a szívproblémát megoldották” – olvasható a klub honlapján megjelent közleményében.

A 37 éves játékos a szezon hátralévő részében már nem lép pályára.

A futballista szerda este a közösségi oldalán megosztott egy kórházi fotót, amelyhez hozzáfűzte: a nagy ijedtség után erősnek érzi magát, és most megfelelő felügyelet alatt áll. Ezen kívül köszöni a támogató üzeneteket.

" data-instgrm-version="12">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Iker Casillas (@ikercasillas) által megosztott bejegyzés,

Casillas a Real Madrid akadémiáján nevelkedett, karrierje nagy részét a királyi gárdában töltötte: 1999 és 2015 között 725 mérkőzésen lépett pályára, öt bajnoki címet és három Bajnokok Ligája-diadal részese volt. Ezen kívül a spanyol Szuperkupát négyszer, a Király Kupát és az európai szuperkupát kétszer-kétszer, a klub világkupát háromszor hódította el. Nála többször csak Raúl öltötte magára a Real mezét, szám szerint 741-szer. A hálóőr 2015 nyarán igazolt a Portóhoz, amellyel tavaly bajnok volt. A spanyol válogatottban 167-szer lépett pályára, 2008-ban és 2012-ben Európa-, 2010-ben pedig világbajnokságot nyert a nemzeti együttessel.

Borítóképünkön Iker Casillas

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában