Pro Bowl

2018.12.19. 11:15

Január végén rendezik az NFL All Star-gáláját

A Los Angeles Chargers csapatából választották be a legtöbb játékost a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) All Star-mérkőzésére, a Pro Bowlra, melyen heten szerepelhetnek majd a kaliforniai együttesből.

New Orleans Saints Quarterback Drew Brees (9) during the Miami Dolphins vs New Orleans Saints International series match at Wembley Stadium, London, England on october 1, 2017 - Photo by Jason Brown / ProSportsImages / DPPI

Fotó: DPPI

Az NFL kedden este hozta nyilvánosságra az Orlandóban január 27-én sorra kerülő mérkőzés kereteit. Az Amerikai főcsoport (AFC) együttesében hatan lesznek ott a Pittsburgh Steelersből és hatan a konferencia első helyén álló Kansas City Chiefsből. Az AFC kezdő irányítóját utóbbi adja, az újonc Patrick Mahomes személyében.

A Nemzeti főcsoportban (NFC) a ligaelső New Orleans Saints, valamint a Dallas Cowboys és a Chicago Bears is öt-öt játékossal lehet ott Floridában. A csapat kezdő irányítója a szavazás alapján Drew Brees, a Saints sztárja lesz.

A Pro Bowlra mindössze három csapatból, a Buffalo Billsből, az Oakland Raidersből és a Tampa Bay Buccaneersből nem választottak ki játékost.

A gálameccsen ugyanakkor biztosan nem a most kiadott összeállításban szerepelnek majd a csapatok, ugyanis a találkozót egy héttel a nagydöntő, a Super Bowl előtt rendezik, így az ott érdekelt két együttes választottjai nem játszanak majd Orlandóban.

Borítókép: Drew Brees, a Saint irányítója a Miami Dolphins elleni meccsen

AFP / DPPI / Pro Sports Images Ltd / Jason Brown

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában