Pearl

2021.07.15. 11:06

Meghan Markle animációs sorozatot készít a Netflixnek

Meghan Markle sussexi hercegnő, Harry brit herceg felesége animációs sorozatot készít a Netflix streamingszolgáltató számára – értesült a The Variety című filmes portál.

Meghan Markle amerikai színésznő, Harry hercegnek, a brit trónörökös másodszülött fiának menyasszonya a gallipoli ütközet 103. évfordulójának alkalmából tartott istentiszteletrõl távozik a londoni Westminster apátságból 2018. április 25-én. Az I. világháborúban az ausztrál és új-zélandi hadtest (ANZAC) illetve a török csapatok között a Dardanellák elfoglalására irányuló véres csatában Törökország mintegy 86 ezer, Ausztrália több mint 8 ezer, Új-Zéland pedig közel 3 ezer katonáját vesztette el.

Forrás: MTI / EPA

Fotó: Andy Rain

A Pearl munkacímen futó projekt egy családi sorozat, amely egy 12 éves kislány kalandjaira épül, akit a történelem befolyásos nőalakjai inspirálnak.

A sussexi hercegnő mások mellett David Furnish kanadai filmrendezővel karöltve vezető producerként is részt vesz a széria munkálataiban.

„A vele egykorú lányokhoz hasonlóan a mi hősnőnk, Pearl is az önmegismerés útján halad, miközben szembenéz a mindennapok kihívásaival. Boldog vagyok, hogy az Archewell Productions, együttműködve a Netflixszel, valamint egy hihetetlen producergárdával, elhozza az embereknek ezt az új animációs sorozatot, amely a történelem kiemelkedő nőit ünnepli”

– írta közleményében Markle.

Az Egyesült Államokban élő hercegi pár produkciós cége, az Archewell Productions tavaly ősszel kötött többéves szerződést a Netflixszel különböző típusú műsorok, dokumentumfilmek, sorozatok, játékfilmek és gyermekprogramok készítésére.

Az együttműködésből születő első sorozat a maradandó sérüléseket szenvedett brit és nemzetközösségi katonák megsegítését célzó nagyszabású éves nemzetközi sportrendezvényről, az Invictus Gamesről szól.

A sussexi hercegnőnek a közelmúltban jelent meg az első gyerekkönyve The Bench (A pad) címmel, amelyet a férje és fiuk, Archie közötti kapcsolat inspirált.

Borítóképünkön Meghan Markle

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!