Krimi

2021.07.16. 09:02

7 éves kisfiút zúzott halálra egy lift a családi nyaraláson

A gyerek a liftakna és a kabin közé szorult, a helyszínen meghalt.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Borzalmas baleset történt az egyesült államokbeli Észak-Karolina államban, egy hétéves kisfiút zúzott össze egy lift a családi nyaralás első napján még vasárnap.

A mentőket azzal értesítették, hogy az egyébként luxusvillában történt balesetben a gyerek beszorult a lift ajtajai közé.

A kiérkező mentősök a liftakna és a liftkabin között találták meg a gyereket, feje és nyaka össze volt zúzva. Újraéleszteni nem sikerült, a helyszínen halottnak nyilvánították

A családnak vasárnap volt az első napja a nyaralás alkalmával Outer Banks szigetén, a luxusvilla bérleti díja 14 ezer dollár (több mint 4 millió forint) egy hétre.

A hatóságok elmondták, hogy nem tudják még pontosan, hogy történt a baleset, és nem ez volt az első riasztás ilyenfajta lifthez, de ez volt az első eset, amikor halálos baleset lett a vége.

A The Sun hivatkozik egy cikkre, mely szerint 1981 és 2019 között legalább nyolc gyerek halt meg vagy sérült meg súlyosan azáltal, hogy liftbe szorult, bár szakemberek szerint ez a szám a valójában sokkal magasabb lehet.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!