Felfoghatatlan

2022.02.21. 07:20

Romlott gyorsételt evett egy fiatal fiú, végzetes következményei lettek

A bőre belilult és vérmérgezést diagnosztizáltak nála.

A fiú azután lett rosszul, hogy megette egyik barátja gyorséttermi maradékát. A kórházba szállítás után vérmérgezést állapítottak meg nála és amputálták az egyik lábát – írja a Dailystar.

 

A barátja, látva a férfi rossz állapotát azonnal mentőt hívott, de a kórházba érkezéskor már magas lázzal küzdött és a pulzusa percenként 166-ra emelkedett. 

 

A fiúnak nem volt allergiája, gyerekkorában minden oltást megkapott és alkoholt is ritkán ivott. A kórházba szállítás után az állapota tovább romlott és helikopterrel egy másik kórházba kellett szállítani további kezelésre. 

 

A jelentés szerint: A beteg húsz órával a tünetek megjelenése előtt jól volt, azonban később hasi fájdalom és hányinger jelentkezett nála, miután rizst, csirkét és éttermi maradékot evett. 

 

Később bebizonyosodott, hogy agresszív bakteriális fertőzés ütötte fel nála a fejét, ami miatt a veséi nem működtek és a vére alvadni kezdett. A bőre belilult és vérmérgezést diagnosztizáltak nála, ami olyan mértékben károsította a lábát, hogy amputálni kellett – szemlézte a cikket az Origo.

Borítókép: illusztráció

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!