Bulvár-celeb

2021.06.29. 09:20

Nyilvánossá tették Michael Jackson boncolási jegyzőkönyvét: nagyon durva, ami kiderült

A pop királyának nagyon személyes titkai kerültek ezzel nyilvánosságra.

Fotós: AFP

A világon mindenhol ismerik Michael Jackson slágereit, a pop királyának tartották, milliók rajongtak érte. 2009. június 25-i halála nemcsak a leghűségesebb rajongóit, de az egész világot megdöbbentette. A boncolási jegyzőkönyvéből csak augusztus végén tettek közzé részleteket, ezekből kiderült, emberölésre gyanakodnak. Orvosát, Conrad Murray-t gyilkosságért el is ítélték 2011-ben – írja a Ripost.

Az egykori énekesnek a Daily Star hozott nyilvánosságra részleteket a boncolási jegyzőkönyvéből. Ebből az derül ki, hogy

Jacko valóságos roncs volt életének végső szakaszában, amit az is bizonyít, hogy szépészeti beavatkozások sora sem volt elég ahhoz, hogy helyrehozza a testén keletkezett károkat.

Az arcán számos plasztikai műtét nyoma látszott, így a füle és az orra mellett is több apró heg volt. Ezt mondjuk életében sem tagadta sosem Michael Jackson.

Halála máig összeesküvés-elméletek sokaságát szüli
Fotó: AFP

 

A jelentés azt is megerősítette, hogy az énekes vitiligóban szenvedett, foltokat találtak a teste több pontján is.

De részletesen leírták azt is, hogy Jacksonnak ízületi gyulladása és tüdőkárosodása is volt, valamint az újraélesztési kísérlet miatt több bordája is megrepedt.

Ezenfelül a szakorvosi vizsgálat arra az eredményre jutott, hogy

ugyanakkor Michael Jackson egészségi állapota kielégítő volt, az megfelelt az életkorának.

Tizenkét év telt el azóta, hogy a pop királya – mindössze ötvenévesen – örökre lehunyta a szemeit, és azt mostanra biztosan tudhatjuk, hogy a halálát egy szigorúan klinikai felhasználásra gyártott nyugtató, a Propofol túladagolása okozta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!