Bulvár-celeb

2021.06.29. 09:20

Nyilvánossá tették Michael Jackson boncolási jegyzőkönyvét: nagyon durva, ami kiderült

A pop királyának nagyon személyes titkai kerültek ezzel nyilvánosságra.

(FILES) US pop star and entertainer Michael Jackson preforms before an estimated audience of 60,000 in Brunei on July 16, 1996. Michael Jackson died on June 25, 2009 after suffering a cardiac arrest, sending shockwaves sweeping across the world and tributes pouring in on June 26 for the tortured music icon revered as the "King of Pop." AFP PHOTO/FRANCIS Sylvain (Photo by FRANCIS Sylvain / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

A világon mindenhol ismerik Michael Jackson slágereit, a pop királyának tartották, milliók rajongtak érte. 2009. június 25-i halála nemcsak a leghűségesebb rajongóit, de az egész világot megdöbbentette. A boncolási jegyzőkönyvéből csak augusztus végén tettek közzé részleteket, ezekből kiderült, emberölésre gyanakodnak. Orvosát, Conrad Murray-t gyilkosságért el is ítélték 2011-ben – írja a Ripost.

Az egykori énekesnek a Daily Star hozott nyilvánosságra részleteket a boncolási jegyzőkönyvéből. Ebből az derül ki, hogy

Jacko valóságos roncs volt életének végső szakaszában, amit az is bizonyít, hogy szépészeti beavatkozások sora sem volt elég ahhoz, hogy helyrehozza a testén keletkezett károkat.

Az arcán számos plasztikai műtét nyoma látszott, így a füle és az orra mellett is több apró heg volt. Ezt mondjuk életében sem tagadta sosem Michael Jackson.

Halála máig összeesküvés-elméletek sokaságát szüli
Fotó: AFP

 

A jelentés azt is megerősítette, hogy az énekes vitiligóban szenvedett, foltokat találtak a teste több pontján is.

De részletesen leírták azt is, hogy Jacksonnak ízületi gyulladása és tüdőkárosodása is volt, valamint az újraélesztési kísérlet miatt több bordája is megrepedt.

Ezenfelül a szakorvosi vizsgálat arra az eredményre jutott, hogy

ugyanakkor Michael Jackson egészségi állapota kielégítő volt, az megfelelt az életkorának.

Tizenkét év telt el azóta, hogy a pop királya – mindössze ötvenévesen – örökre lehunyta a szemeit, és azt mostanra biztosan tudhatjuk, hogy a halálát egy szigorúan klinikai felhasználásra gyártott nyugtató, a Propofol túladagolása okozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!