Bulvár-celeb

2021.03.26. 15:40

Azt hitte, csak egy zúzódás van a lábán – sokkoló volt a diagnózis

A vizsgálatok során kiderült, hogy nem csak a lábában, de a teste több pontján is gyanús dolgokat találtak, így a nőt további tesztekre küldték.

Geeta Patel 2020-ra élete egyik legboldogabb éveként emlékezhetne, hiszen férjhez ment szerelméhez, Ankushhoz, akivel meg is vásárolták első közös házukat, de a Geeta szakmai karrierje is meredeken ívelt felfelé, hiszen egyre nagyobb sikereket ért el ingatlanmenedzserként.

Ám a 25 éves nő szeptemberben egy aprócska duzzanatot fedezett fel a bal lábán és onnantól kezdve minden megváltozott

Kiderült ugyanis, hogy a duzzanatot egy elképesztően ritka és sajnos gyógyíthatatlan rákbetegség okozta.

Geeta a Teesside Live-nak mesélt arról, hogy a nagyjából golflabda nagyságú duzzanatot fürdés közben észlelte és azonnal értesítette orvosát is a fejleményekről. A vizsgálatok során kiderült, hogy nem csak a lábában, de a teste több pontján is gyanús dolgokat találtak, így a nőt további tesztekre küldték – írja a gazettelive nyomán a Bors.

Geeta már csak a csodában bízik...
Fotó: gazettalive / Bors

 

Kiderült, hogy alveoláris lágyrész szarkómám van, ami egy nagyon ritka daganatos betegség. Sajnos a rákos sejtek már mindkét tüdőmben szétterjedtek, így nem lehet már operálni, nincs lehetőség arra, meggyógyítsanak

– mesélte a fiatal nő, akit férjével együtt sokkolt a diagnózis, hiszen éppen csak elkezdték volna közös életüket.

Geeta lábából a daganatot a combhajlító izma nagy részével együtt eltávolították, majd 30 sugárkezelést is felvett, nem sokkal később pedig immuneterápiába kezdett annak reményében, hogy a tumorok a tüdejében zsugorodni kezdenek. Ám nemrég kiderült, hogy ha hatni fog a gyógyszeres kezelés, ha nem, a rákbetegsége már visszafordíthatatlan.

– Szerencsére Ankush mindenben támogat és sokat segít, hogy pozitív maradjak. Ugyanakkor szeretném felhívni a figyelmet a szűrővizsgálatok és az önellenőrzés fontosságára, és ha bármilyen gyanús duzzanatot észlelnek, azonnal forduljanak orvoshoz.

Körülbelül egy éven keresztül köhögtem, kitartóan nem nagyon, ezért eszembe sem jutott, hogy egy ilyen apróság ha három hét alatt sem szűnik meg, akkor orvoshoz kell vele fordulni. Nekem már csak a csoda maradt, de talán létezik az a csoda, ami segít rajtam.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!