idill

2020.09.14. 09:42

Ritka fotón Cristiano Ronaldo és tündéri gyerkőcei

Igazi családapává kezd válni a focista.

Portugal's forward Cristiano Ronaldo celebrates scoring the opening goal, his 100th goal for Portugal, during the UEFA Nations League football match between Sweden and Portugal on September 8, 2020 in Solna, Sweden. (Photo by Janerik HENRIKSSON / TT NEWS AGENCY / AFP) / Sweden OUT

Forrás: JANERIK HENRIKSSON / TT NEWS AGENCY / AFP

Fotó: AFP

A világ egyik legnagyobb sportkategóriájú árucikke a portugál Cristiano Ronaldo. A nemrég a portugál válogatottban 100. és 101. gólját is meglövő 35 éves világsztár azelőtt szinte kizárólag a focira koncentrált, de ahogy nőnek gyermekei, egyre több közös családi kép kerül ki a közösségi oldalaira – írja a hirado.hu.

Most éppen a Facebook népével osztotta meg legújabb élményüket. „A családdal töltött idő a legjobb!” – szól a poszt.

A képen barátnőjével, Georginával látható, valamint közös gyermekükkel, Alana Martinával. Illetve természetesen a további három lurkó, a korábbi kapcsolatából származó kis Cristiano és a béranya által világra hozott ikerpár, Eva és Mateo is boldogan pózolnak a szülőkkel az önfeledt játék után, még ha három különböző anyától is származnak.

Borítókép: Ronaldo 2020 szeptember 8-án egy Svédország elleni meccsen

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!