Költözködés

2020.03.30. 10:17

Trump a Twitteren üzent Harry hercegéknek

Ha az Egyesült Államokba költöznek, II. Erzsébet unokájának, Harry hercegnek és feleségének „kell fizetnie” a saját biztonságáért – közölte vasárnap Donald Trump amerikai elnök.

Donald Trump amerikai elnök bejelenti, hogy április végéig meghosszabbítja a társadalmi távolságtartásra vonatkozó előírásokat a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos intézkedéseket irányító kormányzati munkacsoport sajtókonferenciáján a washingtoni Fehér Házban 2020. március 29-én.

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Stefani Reynolds

Jelentették, hogy Harry és Meghan, akik elhagyták az Egyesült Királyságot, Kanadában akarnak letelepedni. Bár most az Egyesült Államokért otthagyták Kanadát, az Egyesült Államok azonban nem fog fizetni a védelmükért. Nekik kell kifizetni!

twitterezte az elnök.

Trump ugyanakkor hangsúlyozta, hogy nagy barátja és csodálója a királynőnek és Nagy-Britanniának.

A 35 éves Harry és 38 éves felesége, Meghan a People magazin értesülése szerint elhagyták a kanadai Vancouvert és Meghan szülővárosába, Los Angelesbe költöztek.

Egy brit újság viszont a múlt héten már azt találgatta, hogy az uralkodócsaládhoz tartozó, de a hivatalos címéről lemondó pár majd bizonyára az amerikai kormánytól kér segítséget védelme biztosítására.

A házaspár szóvivője ugyanakkor vasárnap kijelentette, hogy

Sussex hercege és hercegnője maga gondoskodik saját biztonságáról, maguk finanszírozzák a biztonsági intézkedéseket, és nincs szándékukban az amerikai kormányhoz fordulni segítségért ebben a kérdésben.

A Disney filmstúdió a napokban jelentette be, hogy Meghan lesz a narrátora Elefánt című természetfilmjének. A színésznőnek ez lesz az első szerepe azóta, hogy Harry herceg bejelentette, visszalépnek királyi kötelezettségeiktől.

Meghan Markle a Briliáns elmék című népszerű amerikai jogi drámasorozat sztárja volt azelőtt, hogy összeházasodott volna Harry herceggel.

Trump korábban szomorúnak nevezte, hogy a házaspár lemondott királyi feladatairól.

Annyira tisztelem a királynőt. Nem kellett volna ezt megérnie

mondta novemberben.

Borítókép: Donald Trump amerikai elnök bejelenti, hogy április végéig meghosszabbítja a társadalmi távolságtartásra vonatkozó előírásokat a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos intézkedéseket irányító kormányzati munkacsoport sajtókonferenciáján a washingtoni Fehér Házban 2020. március 29-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!