ma 90 éves

2020.01.30. 06:48

Ezért nem hallani semmit Gene Hackmanről

A szülinapos sztár már régen búcsút intett a kameráknak.

The Firm Year : 1993 USA Director : Sydney Pollack Gene Hackman. It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.

Forrás: Paramount Pictures

Fotó: Photo12

Gene Hackman kétszeres Oscar-díjas amerikai színész január 30-án ünnepli kilencvenedik születésnapját – írja a hirado.hu.

Több mint negyven évet töltött a színészi pályán, és kereken száz mozgóképben szerepelt, köztük a Bonnie és Clydeban, a Sohasem énekeltem az apámnakban, a Francia kapcsolatban, a Magánbeszélgetésben vagy a Nincs bocsánat című westernben. Azonban az utóbbi évtizedekben nem hogy keveset, leginkább semmit sem hallani róla, pedig az Oscar, -és Golden Globe-díjas színész köszöni szépen, igen elfoglalt és nem utolsó sorban, jól van.

Nyugdíjazta magát Hollywoodból

2004-ben a Larry King Showban jelentette be, hogy visszavonul a filmezéstől, mert – mint fogalmazott – már nem várnak rá nagy szerepek. Bár még a 70-es években megtette ugyanezt a lépést, akkor még volt olyan forgatókönyv, ami visszacsábította.

És, hogy van-e esély arra, hogy ismét kamera elé álljon? Több okból is kijelenthető, hogy nincs!

Borítókép: Gene Hackman 1993-ban, Sydney Pollack A cég című filmjében

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!