Lakberendezés

2009.11.26. 13:59

Téli színtrend

A tél kezdetével hangulatunk is megváltozik. Itt az idő, hogy a legújabb téli színtrendekhez igazított kiegészítőkkel téli hangulatot teremtsünk otthonunkban is.

BAMA

Az idei téli lakberendezési divatot az alábbi négy stílus trend jellemzi. Ha friss és modern külsőt szeretnénk teremteni otthonunkban, az alábbi trendek alapján válogatott egy-két kiegészítő biztosan feldobja a lakás hangulatát.

Szenvedélyes bordók

A bordó az évszak sztárja! E különlegesen szép szín megannyi változata csodás, meleg hangulatot teremt, legyen az akár mély bordó, padlizsánszín, vagy a lila mélyebb árnyalata.

Rusztikus hatás

A háncs, nád, és fa alapanyagok természetessége kellemes környezetet teremt. A finoman megmunkált fa bútorok nemessége a természet közelségét közvetíti.

Glamour és csillogás

A téli ünnepek elengedhetetlen kellékei a fényes, csillogó anyagokból készült kiegészítők, melyek nemcsak ünnepi hangulatot teremtenek, de a luxus érzetét keltik. Ezek a kiegészítők bútoraink ékszerei lehetnek.

A bársony puhasága

A drámai, nőies, puha bársony kényeztető anyagát fényéért és tapintásáért is kedveljük. Legyen szó akár egy kanapéról, vagy egy bársony-maratott párnáról a kifinomult ízléssel berendezett otthon atmoszféráját teremti meg.

- Pillekönnyű luxus a legújabb színtrendekkel a Lakáskultúra oldalán >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!