Ladik

2012.04.03. 18:15

Az országos döntőig „eveztek” a lakiteleki „ladikosok”

Az idei Ladik médiaismereti vetélkedő három írásbeli fordulóján 12 csapat vett részt megyénk számos pontjáról, közülük az öt legjobb vehetett részt a szóbeli fordulón, Kecskeméten.

Popovics Zsuzsanna

A „Lapot a diákoknak!” elnevezésű országos verseny megyei döntőjét a lakiteleki LakiFaktor csapat nyerte, ők vehetnek részt a dunántúli Bikalon rendezett országos döntőben, júniusi 11-13-án. A másik négy csapat tagjai is jól felkészültek, remekül szerepeltek, így szoros versengésben alakították ki az egymás közötti végső sorrendet.

„A szerencsén múlt, hogy ki lett első vagy csúszott le éppenhogy a dobogóról, a nyújtott teljesítményetek ettől függetlenül több mint dicséretes” – gratulált a versenyt követően minden résztvevőnek Ökrös Csaba, a Petőfi Népe felelős szerkesztője. A diákok és mentoraik az új ismeretek és élményekkel mellett értékes ajándékokkal is gazdagodtak. [caption id="" align="aligncenter" width="334"] Kiváló volt a hangulat a szóbeli fordulón
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!