Kultúra

2016.10.31. 20:36

Nemzetközi találkozások a pinceklubban

Címkék#Kecskemét

Az ifjúsági otthon pincéjében működő KözTér szerdánként nemzetközi találkozások helyszíne.

Sebestyén Hajnalka

Hetedik éve nagy sikerrel zajlik az Angol klub, ahol nemcsak az angol nyelv kap főszerepet. A rendezvény nyitott, mindenkit örömmel fogadnak, aki találkozni szeretne a Kecskeméten élő külföldi fiatalokkal. A multikulturális találkozások kiváló lehetőségeket nyújtanak arra, hogy bárki élesben is használja angol nyelvet igazi angolokkal, vagy az angolt anyanyelvi szinten beszélőkkel. Az érdeklődés egyre nagyobb a középiskolások és főiskolások körében.

Ferencz Klaudia, a KözTér vezetője hozzátette: már második éve együttműködnek a főiskola, azaz ez évtől az egyetem Erasmus hallgatóival.  Ők kurzus keretében nemzeti esteket is tartanak a klubban. Akárcsak azok a kecskeméti fiatalok, akik EVS önkéntességükről vagy nemzetközi ifjúsági cseréikről rendszerint beszámolnak.

A estek nem érnek véget az angol klubbal, hanem egy utcával odébb moldvai táncházzal záródnak. A kecskeméti szerda esték röviden akár így is jellemezhetőek lennének: nemzetköziség, jó hangulat, jó beszélgetések.  Megéri kipróbálni! – a szervezők mindenkinek csak ezt ajánlják. A belépés ingyenes.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!