Kultúra

2016.05.13. 13:52

A kistérségi tévéért szól az ének

Februárban írtunk lapunk hasábjain arról, hogy támogatás híján megszűnés fenyegeti az idén hétéves 7TV-ét. Cikkünk nyomán nagy dolgot talált ki és valósít meg Zátrok Vivien kunszentmiklósi születésű musicalszínésznő. Jótékonysági zenés esteket tart, 9 állomáson.

Popovics Zsuzsanna

Februárban írtunk lapunk hasábjain arról, hogy támogatás híján megszűnés fenyegeti az idén hétéves 7TV-ét. A kistérségi televízió önkéntesei a kunszentmiklósi kistérségben örökítik meg a vidék mindennapjait. Szociális szövetkezetként működnek, így profitra nem tehet szert a stáb, bevételeik épp hogy fedezik dologi kiadásokat.
Cikkünk nyomán nagy dolgot talált ki és valósít meg Zátrok Vivien kunszentmiklósi születésű musicalszínésznő. Jótékonysági zenés esteket tart, 9 állomáson. Eddig hat helyszínt sikerült leszervezni. Az elsőt ma tartják a Dunavecsei Művelődési Házban, 17 órától.

Mi lesz műsoron? – érdeklődtünk. – Operett, musical, magyar nóta, örökzöld slágerek, hogy minden korosztály jól érezze magát. Én szervezem a fellépéseket, én is szórakoztatom a közönséget – válaszolt Vivien. – Amikor olvastam, hogy bajban van a 7TV, úgy éreztem, köteles vagyok segíteni nekik, a magam lehetőségei szerint. Hogy miért? Mert az elmúlt években számos fellépésemet rögzítették, és tűzték műsorra. Egy-egy adás után sorra kaptam a pozitív visszajelzéseket, hogy „láttalak a tévében”!
Csatlakozott a kezdeményezéshez Kerti Zsolt solti origamiművész, aki papírból készült figuráit állítja ki a koncertek helyszínén. A következő jótékonysági estet Apostagon tartják június 24-én, 18 órától.

 

Ezek is érdekelhetik