Kultúra

2015.10.12. 14:23

Fringe - szlogen és logó pályázat

Címkék#Kecskemét

Idén 10., jubileumi évéhez érkezik a Kecskemét Fringe, a Hírös Agóra–Ifjúsági Otthon összművészeti fesztiválja. Szeretnék ezt a különleges alkalmat a fesztivál arculati elemeiben is megjeleníteni.

PN

A logónak tartalmaznia kell a nevet: X. Kecskemét Fringe – művészeti fesztivál alkotó fiataloknak. A logó legyen figyelemfelkeltő, de egyszerű, könnyen alkalmazható (plakáton, pólón, kitűzőn, stb.), kevés színnel. Formátum: JPG kiterjesztésű kép, lehetőleg 300 DPI felbontásban.
Pályázni lehet csak logóval, csak szlogennel, vagy a kettő együttesével. A pályázati munka a rendezvény népszerűsítését szolgáló publikációkban szerzői jogdíj fizetése nélkül fölhasználhatók - a szerző nevének megjelölésével. Pályázati díjak: Az első három helyezett két tiszteletjegyet nyer a következő koncertek valamelyikére: Paddy&theRats (november 6.), Hiperkarma (november 14.), 30Y (november 28.). Az első helyezett választ először. A pályázat beküldési határideje: 2015. október 15.

A pályamunkákat kizárólag digitális formában, a [email protected] címre várjuk. Tárgyként oda kell írni, hogy Logó- és szlogenpályázat, a levélben pedig egy telefonszámot várnak. A pályázati eredményről október 30-ig értesítést küldenek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!