Kultúra

2015.03.05. 12:32

Táncos gyerekek versenyeztek Lakiteleken

Először tartott gyermekeknek házi táncversenyt az Easy-Dance Oktatási Kulturális és Sport Egyesület. Az eseménynek a lakiteleki művelődési ház adott helyet.

Szentirmay Tamás

Lakitelek, Tiszakécske, Tiszaalpár és Tiszavárkony csapatai mérték össze tánctudásukat. Minden csapatnak három táncot kellett bemutatni. A gyerekek a produkciókban a legjobbat hozták ki magukból, éppen ezért a zsűrinek nehéz volt a dolga az értékelésnél. Amint azt Szabó Tibor Imre, az egyesület művészeti vezetője elmondta, ő maga a táncot, míg Szabados Zoltán bábművész a színpadi jelenlétet, Zobokiné Kiss Anita Lakitelek polgármestere pedig a gyerekek vidámságát, játékát értékelte.

A verseny győztes csapata a lakiteleki lett (Kakó Lukács, Kovács János, Kéri Kitti, Bódi Réka, Erdős Jázmin) ők vihették haza a vándorkupát, és a több kilónyi édességet. Az egyéni fellépők versenyében két tiszaalpári fiatal hölgy, Malitsek Viktória és Sánta Réka diadalmaskodott. Különdíjas lett a nagyon fiatal és lelkes tiszakécskei csapat. Az esemény záróakkordjaként Mócza Krisztina, az Easy-Dance OKSE elnöke palacsinta-partira hívta a jelenlévőket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!