Kultúra

2014.10.14. 16:40

Minden napra jut esemény az országos napok bajai programjain

Címkék#Baja

A héten az Országos Könyvtári Napok keretében sokféle programort kínál látogatóinak az Ady Endre Városi Könyvtár és Művelődési Központ.

Kubatovics Tamás

Ma 18 órától dr. Gyarmathy Éva klinikai és neveléslélektani szakpszichológus Tehetség, a nem szunnyadó erő címmel tart előadást, míg a Megbékélés Kápolnájában az irodalmi esten Kányádi Sándor versei a főszereplők. Csütörtökön 18 órától Szabadi Mihály És virágzott a berbecs című könyvének bemutatóját bor- és sajtkóstolóval egybekötve tartják az előzetesen bejelentkezettekkel. Péntek este 6-tól a Corridor Quartet fagott hangversenyének adnak otthont, erre a belépőjegy 1000 forint. Szombaton 10-től a gyermek részlegen őszi kézműves foglalkozást tartanak, a hét utolsó napjának délutánján pedig a felnőtt részlegen 3 órától a családok barkácsolhatnak, majd meseszínházi előadás vár a kicsikre, este 6-tól pedig Örömzene egy pohár bor mellett… címmel Nagy Emma, Nagy Gergő, Nagy Imi családi koncertje zárja a rendezvények sorozatát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!