Kultúra

2014.07.03. 14:08

Egy támogató tekintet sokszor többet ér minden gyógymódnál

A városháza dísztermében adtak át elismerő okleveleket az egészségügyi dolgozóknak.

Vajda Piroska

Kiskunfélegyházán szerdán a városháza dísztermében Kapus Krisztán polgármester adott át elismerő okleveleket az egészségügyben dolgozók kitartását, munkabírását és elhivatottságát méltatva.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Kiskunfélegyházán is megköszönték az egészségügyi dolgozók kitartását
[/caption]

– Köszönöm mindennapi áldozatos munkájukat. Köszönöm, hogy a nehéz körülmények között is reményt, támaszt és hitet adnak a segítségért folyamodóknak. Sokszor egy támogató, megértő tekintet többet ér minden más gyógymódnál. Az önök folyamatos helytállása, kitartása, együttérzése és mosolya nélkül az egészségügyi ellátó rendszer csak silány, lelketlen nagyüzem lenne. Orvosként, asszisztensként, ápolóként vagy védőnőként napról-napra, évről-évre mérhetetlen fizikai és lelki erőről tesznek tanúbizonyságot. Higgyék el, hogy azok az embertársaink, akik az önök munkája révén nyerik vissza egészségüket, megtanulják tisztelni az egészségügy valamennyi dolgozóját – fogalmazott a polgármester. Majd hozzáfűzte: Semmelweis napon tehát álljunk meg egy pillanatra, hogy kifejezzük hálánkat, és gondoljuk végig, hogy mi hogyan állnánk meg a helyünket az egészségügyi dolgozóként.

A kiemelkedő munkájáért polgármesteri elismerésben részesült a központi háziorvosi ügyelet munkatársai közül dr. Parczen Dénes, Rékasi Róbertné, és Babóné Iványi Anikó. A védőnői szolgálat munkatársai: Nagy Erika, dr. Szendreiné Lőrincz Angéla, és Szolnoki Irén. Városi Kórház-rendelőintézet Gyógyfürdő és Rehabilitációs Központ munkatársa: dr. Szabó Edina, Csáki Mária és Lévai Sándorné. Illetve dr. Ikladi Klára gyermekorvos, dr. Terjék Gyula fogorvos és a félegyházi mentőszolgálat munkatársa: Szabó Ákos.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!