Kultúra

2013.12.16. 18:03

Díjátadó ünnepség teremavatással

Címkék#Lakitelek

A két éve, 53 éves korában elhunyt Gulyásné Gyöngyösi Gyöngyi grafikusművész emlékére rendeztek kiállítást és róla elnevezett termet is avattak Lakiteleken. A rendezvényen ott volt férje, a szintén képzőművész Gulyás Géza és édesanyja Gyöngyösi Györgyné is.

Szentirmay Tamás

Legyen kapocs a TEGNAP, a MA és a HOLNAP között címmel, Lendvainé dr. Erki Mária gyógyszerész a Mákvirág Galéria és Drogéria tulajdonosa, I. Gyöngyösi Gyöngyi Képző- és Iparművészeti versenyt hirdetett iskolások részére, melynek a témája az angyal volt. Lendvainé dr. Erki Mária köszöntőjében visszaemlékezett arra az időszakra, amikor Gyöngyösi Gyöngyi még alkotott és tanított.

A versenyen első lett Németh Réka, csoportos munkában pedig a grafikaszakos tanulók: Tálas Gergő, Kakó Hanna Flóra, Faragó Bianka Barbara, Bódi Réka, Szabó Ivett. Második lett Vass Boglárka, csoportos munkában: Csille Lajos, Nádudvari Szabolcs, Németh Réka, Czombos Gergely László, Szűcs Kata, Bátori Béla, Cseh János Tamás, Csíkos Anna, és Szabó Ivett. Harmadik lett Tóth-Péli Márk, csoportos munkában pedig Tálas Regő Áron, Csille Lajos, Szűcs Kata, Bódi Réka és Tóth-Péli Anna.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!