Kultúra

2013.07.12. 12:12

Tíz elsőbálozó kecskemétit fogad a balatonfüredi Anna-bál

Harmadik éve kapnak meghívást Balatonfüredre kecskeméti fiatalok a nagy hagyományú Anna-bálra.

P. Zs.

Idén nem egy, hanem öt párt hívtak meg a rendezők július 20-ára, a 188. Anna-bálba. A reprezentatív táncos estélyen idén a báli közönség szavazza majd meg a 15 legszebb lányt, majd közülük szakmai zsűri választja ki a bál szépét és udvarhölgyeit.

A Balatonfüredre készülő elsőbálozók között van Orbán Zsófia, a Katona József Gimnázium diákja, egyben a Petőfi Népe tavalyi Séta-programjának résztvevője. Zsófi lelkesen készül a nagy eseményre, a jövő héten ruhapróbát tart, készülődését, majd a báli élményeit a baon.hu is nyomon követi majd.  

A kecskemétiek mellett 5-5 debreceni és szolnoki pár is ott lesz a meghívottak között. Rajtuk kívül az összes 18 éves balatonfüredi lányt is vendégül látják, akik közül tizennégyen jelezték részvételüket.
A bálba egyébként már minden belépő elkelt, pedig a jegyek ára nőtt a tavalyihoz képest. Idén a legolcsóbb belépőjegy 50 ezer, a legdrágább 65 ezer forintba került. [caption id="" align="aligncenter" width="334"] Orbán Zsófia
[/caption]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!