Kultúra

2012.05.22. 09:27

Áll a cirkusz a dombnál

Címkék#Kecskemét

Újra Kecskeméten a Magyar Nemzeti Cirkusz! A Vízműdombnál tegnap állították fel a nemzeti színű sátrukat, ahol először ma este mutatják be új káprázatos és izgalmas műsorukat.

S. H.

Redi Cristiani Olaszországból hét hatalmas bengáli tigrissel mutat be félelmetes produkciót. A salsa pezsdítő ritmusát hozza el a kubai Habanna csoport. A cirkusz ifjú sztárja, Richter József Jr. dinamikus zsoké számán kívül spanyol magasiskola lovaglással készül. S nem maradhat el a különleges szafari sem, valamint az igazi állatkavalkád a manézsban.

A Magyar Nemzeti Cirkusz 1500 férőhelyes sátrában ezúttal is nemzetközi hírű vendégművészek, fesztiváldíjas artisták szórakoztatják majd a közönséget. Izgalmas pillanatokat élhetünk át a több mint kétórás műsorban. A cirkusz hétfőig várja közönségét. [caption id="" align="aligncenter" width="334"] Szandra most sem hiányozhat a műsorból
[/caption]

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!