Kultúra

2012.04.18. 14:49

Tehetségpont lett a Színészek az Ifjúságért Alapítvány

A Színészek az Ifjúságért Alapítvány is csatlakozott az Országos Tehetségsegítő Tanácshoz, ezáltal Tehetségpont lett az alapítvány.

baon.hu

A tanács – melynek hírös városi bázisa 2011-ben alakult meg – azt a célt tűzte ki, hogy hatékonyabbá és eredményesebbé teszi a különböző településeken működő egyesületek, iskolák tehetséggondozó munkáját. Ennek egyik módja, hogy tájékoztatja tagjait, a tehetségpontokat a pályázati kiírásokról, és segítséget nyújt a pályázati anyagok elkészítésében is.

A Színészek az Ifjúságért Alapítvány első tehetségpont-programja a SZÍN-HÁZ-KÉP című rajzpályázat, amelyre április 20-áig várják a diákok pályamunkáit. Emellett ősszel úgynevezett Tehetségnapokat is szervez a közeljövőben az alapítvány, hogy lehetőséget biztosítson a gyermekek számára a bemutatkozásra különböző művészeti ágakban, és segítséget nyújtson a további fejlődésükben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!