Kultúra

2012.04.21. 11:22

Adri is kiesett a Megasztárból

Bár a Megasztár péntek esti döntőjének behirdető reklámjában Till Attila szerint a szavazáson mindkét kecskeméti énekesre, így Bihal Rolandra is lehetett szavazni – hiába esett ki múlt héten –, végül Nagy Adrit, az utolsó kecskeméti versenyzőt szavazta ki Bochkor Gábor.

baon.hu

Nagy Adri pénteki előadásában ismét a kimondatlan és feldolgozatlan félelmet fedezte fel a zsűri. Bereczki Zoltán és Falusi Mariann arra figyelmeztette a versenyzőt: elfojtott szorongásával csak önmaga tud szembe nézni. Mester Tamás "megvédte" Adrit és megjegyezte: nem hisz abban, hogy a versenyző hangja lelki okok miatt fátyolos.

Műsor közben Adri elárulta, hogy Bozont iránt kezdett el vonzódni. A megaházban már biztosan nem bontakozhat ki a románcuk. Esélyük sem volt arra, hogy a „falakon belül” komolyabb dolog alakuljon ki köztük a következő hetekben, ugyanis a két legkevesebb nézői szavazatot kapott versenyző Nagy Adri és Nagy Kristóf Bozont volt. Végül a zsűri Bozontot mentette meg, ezért Arinak szólt a búcsúdal.

A pénteki reklámos bakival kapcsolatban közleményt adtak ki

"A péntek esti Jóban Rosszban 20:26-kor kezdődő reklámszünetében technikai okok miatt egy korábbi program futott le a TV2 képernyőjén. Amennyiben ennek hatására bárki szavazatot adott volna le a már kiesett versenyzőre (Bihal Roland), a TV2 természetesen ezen szavazatok teljes díját visszafizeti. A többi versenyzőre leadott voksok érvényesek, hiszen a szavazás folyamatos."

Adriról és Rolandról megjelent korábbi cikkeket itt olvashatja:

Könnyes szemmel búcsúzott Roland

Megmenekült a kieséstől a kecskeméti tehetség

Adrienn és Roland is ott lesz a Megasztár döntőben

Kecskeméti megasztárok: bejutottak a legjobb 24 közé

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!