Kultúra

2010.04.26. 10:56

Ki utazhat az ausztriai kalandparkba?

Nem érdemes tovább késlekedni, ugyanis már csak péntekig lehet nevezni gyermeknapi rajzversenyünkre, amelynek egy különleges kalandokat ígérő utazás a főnyereménye. Április 30-ig tölthetik fel a rajzokat portálunkra, május 1-jétől pedig indul a szavazás!

baon.hu

Támogatónknak, az MK-Travel Utazási Irodának köszönhetően, játékunk nyertese május 29-én utazhat el az ausztriai Märchenparkba. Négy főt visz ki az iroda egy luxusautóbusszal, és gondoskodnak a kirándulás során az idegenvezetésről is. Kiadónk biztosítja a mesepark belépőjegyeinek árát, így egy különleges gyermeknapi családi kaland lesz versenyünk győztesének jutalma.

Játékosainknak nincs más dolga, mint hogy feltöltsenek hozzánk egy jól sikerült rajzot. A játékban természetesen csak regisztrált felhasználóink vehetnek részt. Április 30-ig lehet feltölteni a maximum 2 MB nagyságú fotókat, a készítő nevének feltüntetésével. Az adatoknál mindenképp adják meg telefonszámukat, ugyanis telefonon értesítjük majd a nyertest! Akinek valamilyen okból nem sikerül feltölteni a beszkenelt vagy lefotózott rajzot, kérjük, jelezze nekünk a [email protected] címen![caption id="" align="aligncenter" width="334"] A családi hullámvasút a gyerekek nagy kedvence
[/caption]

A rajzok készülhetnek a legkülönbözőbb témákról, ceruzával, festékkel, zsírkrétával vagy bármely technikával. Várjuk bölcsis, ovis és iskolás pályázók munkáit is, a játékban 0-14 éves korú gyerekek vehetnek részt.

Május 1-jétől május 25-ig szavazhatnak regisztrált és bejelentkezett olvasóink, óránként egyszer voksolhatnak egy gyermekrajzra. A legtöbb szavazatot begyűjtő rajz készítője utazhat családjával (a nyertes + 3 három fő) Ausztria legnagyobb meseparkjába.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Csúzdákból sincs hiány Ausztria legnagyobb kalandparkjában
[/caption]

A Fertő-tó közelében található családi és szabadidőparkban mesés kalandok várnak a gyerekekre. A 140 ezer m2-en található, több mint 40 éves meseparkban többek közt kalandvár, meseerdő, kalandsziget és egy különleges tanya ígér felejthetetlen élményeket. A kis és nagy felfedezők találkozhatnak a mesék főszereplőivel, és a sok-sok játék mellett felülhetnek többek közt az Isteni villám elnevezésű családi hullámvasútra is. De repülhetnek a tengeri sárkányon, kalandozhatnak az őrült madárijesztővel vagy kitombolhatják magukat egy tengeri csatában is.

Jelentkezzen gyermeknapi játékunkra!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!