Kultúra

2009.11.17. 12:36

Majka a világot jelentő deszkákon

Online interjú keretében válaszolt olvasóink kérdéseire Majka, aki jelenleg a Kalocsai Színházban főszerepet játszik az Anconai szerelmesek című darabban.

Sz. B. Z.

Majoros Péter, közismertebb nevén Majka, az egykori valósághős, rap-sztár, több televíziós és rádiós műsor vezetője, közönségsikert aratott egészestés mozi főszereplője, producer, zene- és szövegíró volt a Baon.hu vendége november 24-én délután 16 óráig.

Az online interjú ITT olvasható! 

Pikáns, könnyed kirándulás

A mű egy megfelelően fordulatos és kellően pikáns kirándulás egy nem létező világba, hogy két órára elfelejthessük a létezőt...

A Kalocsai Színház a Vajda Katalin és Fábri Péter által írt zenés vígjátékkal indítja az évadot. A történet egy adriai kisváros terén játszódik a ’70-es években... Itt él a szerelem örömeit kedvelő atya Don Tomao az eladósorban lévő, beszédhibás lányával, a folyton mórikáló, önmagát kérető szobalányával, szomszédjában egy magányos panziósnővel – akinek személyében egyszersmind a rendezőt is láthatja a néző – és a whiskey-t mosogatóvíz-melegen szervírozó kávézótulajjal. És akkor a többiekről még szó se esett: a da-da-dadogós vándormuzsikusról, az életunt milliomosról, a szentéletű bölcsről és a debreceni tüneményről.

A Kalocsai Színház a Vajda Katalin és Fábri Péter által írt zenés vígjátékkal indítja az évadot. A történet egy adriai kisváros terén játszódik a ’70-es években... Itt él a szerelem örömeit kedvelő atya Don Tomao az eladósorban lévő, beszédhibás lányával, a folyton mórikáló, önmagát kérető szobalányával, szomszédjában egy magányos panziósnővel – akinek személyében egyszersmind a rendezőt is láthatja a néző – és a whiskey-t mosogatóvíz-melegen szervírozó kávézótulajjal. És akkor a többiekről még szó se esett: a da-da-dadogós vándormuzsikusról, az életunt milliomosról, a szentéletű bölcsről és a debreceni tüneményről. Majka színészként is helyt állt -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!