Kultúra

2009.05.24. 18:17

A kecskeméti Komonyi Zsuzsit ma már Szombathely utcáin szólítják le

Lassan három éve Szombathelyen él párjával Komonyi Zsuzsi. A vasi megyeszékhely utcáin gyakran megállítják, és csodálkoznak, hogy a táncdalénekesként ismert kecskeméti szépség hogy került oda.

vasnepe.hu

Bács-Kiskun megyében nőttem fel, általános iskolás koromban énekkaros voltam. Kecskeméten, a gimnázium első osztályában az altszólamot vezettem a kórusban, év végén pedig már a pedagógusnapon duettet énekeltem, a Valahol Európában musicalből a Talán című dalt adtuk elő a társammal - mesélte a csinos lány a vasnepe.hu-nak.



Ezután kezdett el komolyabban foglalkozni Zsuzsi az énekléssel, támaszként számíthatott édesapjára, akinek volt egy zenekara.

– Operett-musicallel kezdtem. Sokat jártam színházba, ott összeismerkedtem egy kecskeméti színésszel, Pál Attilával. Gyakran eljárt haknizni, egyszer csak megkérdezte: miért nem jössz el velem fellépni? - avat be Zsuzsi zenei pályája kezdetébe.

A színpadi szereplés egyébként sem állt távol tőle, 1994-ben, a legbájosabb gyermekek versenyében a korosztályában nyert, egy amerikai út volt a díj. Ebben az időben évekig még csak két dallal szerepelt a fellépéseken. Egyszer a Tőserdő Szépe választásra is meghívták, ahol Fásy Ádám zsűrizett.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Komonyi Zsuzsi Fotó: Klinszky Gábor
[/caption]

- A rendezvény végén odajött hozzám a producer. Azt mondta, lassan kezdődik a válogatás az augusztusi Miss World Hungary-re, és szeretné, ha elindulnék. Az 1999-es döntőt közvetítette az MTV, második lettem, és még énekelhettem is - mondta a lapnak a kecskeméti énekes.

A teljes interjú a vasnepe.hu-n olvasható.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!