Kultúra

2009.01.19. 10:20

Új projektvezető a Baon.hu élén

Új vezetője van a Baon.hu-nak. Páncsics Hajnalkát, a Petőfi Népe korábbi lapszerkesztőjét arról kérdeztük, milyen változások lesznek a jövőben a portálnál?

T. V.

- Nagy változások elé néz a weboldal?
– Egy új ember nem jár feltétlenül együtt a változtatásokkal, meglepetésekkel annál inkább. Ez is csapatmunka, sikere pedig a jó közösségen múlik, és ez adott. Előnyünk, hogy mögöttünk áll a Petőfi Népe teljes gárdája. Így fő célunk, hogy a megyei hírekről gyorsan tájékoztassunk, már megoldott feladat. Azt viszont szeretném, hogy látogatóink ne csak olvassanak minket, hanem aktívan formálják is a honlapot.

[caption id="" align="alignleft" width="150"] Páncsics Hajnalka: új úton a Baon.hu
[/caption]– Ezt hogyan próbálja elérni?
– A már meglévő játékaink mellé - Baon-lány, Babaszépségverseny, Nyár 2008 - újakat indítunk. Elkezdődött Valentin-napi nyereményjátékunk, a Csók-csata és hamarosan meghökkentő fotókat is várunk a látogatóktól, húsvétra pedig locsolóvers-pályázatot írunk majd ki. Rendszeresen jelentkező, szolgáltató jellegű online interjúkat is tervezünk. Az első február 3-án lesz az APEH osztályvezetőjével, Szabó Gáborral, akitől az egyszerűsített bevallásról kérdezhetnek az olvasók. Átalakítjuk a blogokat is. Több tematikus online napló indítását tervezzük, ezekhez nem csak az olvasók hozzászólásait várjuk, hanem történeteiket, ötleteiket is. Mindenképpen lesz például egy közlekedési blog, hiszen örök ellentét feszül a gyalogos, a kerékpáros, a motoros és az autós emberek között. Ide gyűjtjük majd a témával kapcsolatos olvasói és újságírói sztorikat. Elindítjuk a Kátyú-vonalat is, ahova az úthibákról várunk fotókat az olvasóktól, hogy a pocsék szakaszról mindenki tudomást szerezhessen.

– Sok embert érdekel a sport, ebben a témában mit várhatunk?
– Az egész honlap záros határidőn belül megújul. Az új felületen természetesen több sporttal kapcsolatos hír és információ lesz, a mostaninál rendezettebb, könnyebben kereshető formában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!