Kultúra

2009.01.14. 12:11

Ismét Kecskemét Fringe

Közeleg a tavasz! Ezt jelzi mindeképp, hogy közeledik a Kecskemét Fringe 2009 jelentkezési határidejének vége. Ami azt jelenti, hogy rövidesen kezdődik. Az meg, ugye, tavasszal van. Olvassátok el a felhívást!

Z. E.

Kedves Fiatalok!

Nagy örömmel tapasztaljuk, hogy egyre több az alkotó kedvű, tehetséges fiatal. Reményeink szerint ez a Kecskemét Fringe fesztivál érdeme is.

2009. április 2-5-én harmadik alkalommal kínálunk bemutatkozási lehetőséget 14-30 éves fiataloknak minden művészeti ágban (színjáték, film, zene, ének, tánc, képző-és iparművészet, irodalom, ...).  Szívesen fogadunk egyedi megvalósítási formákat is.
A Kecskemét Fringe programok a város, különböző élő közösségi tereiben valósulnak meg: minden produkció számára megfelelő helyszínt, programkörnyezetet és professzionális alaptechnikát biztosítunk. Minden más kiadás a fellépőket terheli.

A fesztivál célja, hogy rangos formában bemutatkozási lehetőséget nyújtson öntevékeny művészeti csoportok és előadók részére. A Kecskemét Fringe a Tavaszi Fesztivál kiemelt ifjúsági művészeti rendezvénye.

Regisztrációs lehetőség: www.kio.hu

A Kecskemét Fringe hagyományos önálló művészeti programjai:
- Az  Országos Diákszínjátszó Találkozó Dél-alföldi regionális fordulója

A rendezvény fő szervezője és információs központja: a Kecskeméti Ifjúsági Otthon
Társszervező: az Eurokult Egyesület
Információ: Zum Erika
Kecskeméti Ifjúsági Otthon
76/481-523, 76/481-686

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!