Kultúra

2009.01.14. 10:30

Duna Hercegnője kerestetik

Gyönyörűek a bajai lányok, asszonyok. Szépségüket e hét végén a kifutókon csillogtathatják meg. Ki tudja, talán e csendes kisvárosban lelnek rá a Duna hercegnőjére a szervezők? A kétnapos rendezvénynek az Eötvös József Főiskola új épületegyüttese ad otthont szombat-vasárnap.

Rab Rita

Baján első alkalommal rendezik meg a versenyt, de a versenysorozat több éve sikeresen zajlik a Duna-menti nagyvárosokban belföldön és külföldön egyaránt. Az országos döntőt októberben Budapesten tartják. Valamennyi versenyhelyszínről az első három helyezett tovább jut a döntőbe. A programot a Fashion Arts Modellügynökség szervezi, tudtuk meg Csendes Ildikótól.

Szombaton 14 órakor kezdődik a Duna Hercegnője gyermekszépségverseny. A döntő közben a Starlight, a Fashion Dance, a Kyokusingkay Karate mutatkozik be, majd a Fashion Arts Modellügynökség divatbemutatója látható. Vasárnap délután fél 3-kor a Duna Hercegnője tini és felnőtt szépségverseny zajlik. A döntő közben szintén több bemutató szórakoztatja a nagyérdeműt. Színre lép ismét a Fashion Dance, majd a Kyokusingkay Karate és a  Fashion Arts Modellügynökség divatbemutatója tekinthető meg

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!