Kultúra

2008.12.15. 21:39

Halas Szépe 2008 - Képgalériával

Címkék#Kiskunhalas

Vasárnap este rendezték meg a filmszínházban az I. Halas Szépe versenyt.

Szűcs Károly

Bár a rendszerváltást követő években több szépségversenyt is rendeztek Kiskunhalason, és az idén nyáron is ott voltunk a strand szépe megválasztásán, kétségtelenül a maga nemében új volt a tegnapi szépségverseny, amennyiben egy évente rendszeresen megrendezésre kerülő szépségkirálynő választás sorozat első fejezete. 

A verseny döntőjében 12 ifjú hölgy indult. Először a farmer-póló összeálltában léptek színpadra. Ezt követte a bikinis show, majd a fehérnemű bemutató. A végén Kiskunhalas polgármestere, Dr. Várnai László vezetésével a szakértő zsűri kiválasztotta a szépek legszebbjeit, de a közönség tetszése is érvényesült két hölgy különdíjjal jutalmazása erejéig. A bemutatók között a For 4 dance táncosai szórakoztatták a közönséget.

A szépségkirálynő címet a szegedi Szőke Linda Kata (4.sz) nyerte, a két udvarhölgye pedig a tázlári Tóth Nóra (3.sz) és a kiskunhalasi Antóni Diána (2.sz) lettek. Az előzetes internetes közönség szavazást a kiskőrösi Rakonczai Kitti (9.sz) nyerte, míg a helyi közönség körében a halasi Vazorka Manuela (11.sz.) aratta a legnagyobb tetszést. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!