Kultúra

2008.12.01. 14:12

Bemutatták Bán János új könyvét

A hajnalcsillag fénye - A Hunyadi című történelmi regény szerzője, Bán János dedikálta Bán Mór néven jegyzett művét Kecskeméten.

Ö. Cs.

Az Alexandra könyvesboltban Kriskó János főiskolai tanár beszélt a kötetről, és beszélgetett a készülő regényfolyamról az íróval, a Szolnok megyei napilap főszerkesztőjével. Az összegyűlt irodalombarátok bepillantást nyerhettek a mű keletkezésének kulisszatitkaiba is.

[caption id="" align="aligncenter" width="550"] Kriskó János főiskolai tanár beszélt a kötetről
[/caption]

A Hunyadi-sorozat következő részei valószínűleg negyedévenként kerülnek a könyvesboltokba. Bán Mór nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy színes, mozgalmas tablóba foglalja a Hunyadiak dicsőségben és tragédiákban egyaránt bővelkedő korszakát. A valós történelmi tényeken alapuló, kalandos sorozat első kötete hamisítatlan történelmi olvasmány: romantikus, izgalmas, feszültséggel teli.

[caption id="" align="aligncenter" width="550"] A Hunyadi-sorozat következő részei valószínűleg negyedévenként kerülnek a könyvesboltokba
[/caption]

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!