Kultúra

2008.12.19. 20:04

Barátok közt Félegyházán: Emma jött, látott és győzött - Képgalériával

Ma (péntek) délután, a Gorkij utcai volt gyermekkönyvtár helyén megnyílt a kiskunfélegyházi ifjúsági klub: a Terasz. A teltházas ünnepség díszvendége Emma, a Barátok közt sorozat sztárja, azaz Marenec Fruzsina volt.

Szász András

Emma egyszerűen lenyűgözte a jelenlévőket. Félpercenként fotózkodott, autogramot osztott, mosolygott és csak mosolygott… A fiatalok pedig szinte kézről kézre adták. De Emma fáradhatatlanul állta az ostromot. A köszöntő után csocsóbajnokság kezdődött, melyre tucatnyian jelentkeztek. Negyedórával a megnyitó után már letisztult a kép.

Megszólalt a zenegép, s noha a bár még nem működött hivatalosan, egy fiatalember szorgalmasan nyitogatta a civil kezdeményezésből származó kólás üvegeket, osztotta a dobozos söröket. A lányok többsége továbbra is Emma körül lelkesedett, a fiúk a csocsózóknak szurkoltak. Az idősebbek az asztaloknál beszélgettek, egyszóval: röpke húsz perc alatt igazi klubbá alakult át az egykori gyermekkönyvtár.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!