Kultúra

2008.07.28. 11:32

EFOTT FLUSH!

Címkék#sport#efott

Korda Gyuri Bácsi a pókerből vett jelzővel illette a 2008-as EFOTT Fesztivált, mely szerinte "abszolút Royal Flush" lett. Másoknak a barátságot, a legnagyobb hallgatói bulit jelenti az EFOTT, amely a tavalyi év után 2008-ban is nézőcsúcsot döntött. A dunaújvárosi Szalki-sziget remek helyszínnek bizonyult.

Magyarvári Annamária

A fesztiválon komoly hangsúlyt kapott a magyar zene, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy kilenc helyszínen több mint háromszáz hazai zenei fellépő szórakoztatta a közönséget, az amatőr zenészektől a legnagyobb kedvencekig. A koncerteket minden este hatalmas érdeklődés övezte, a Café Színpad sátrára többször kikerült a megtelt tábla, a Nagyszínpadnál pedig egyértelműen nézőcsúcsot döntött a Tankcsapda zárónapi fellépése. Dévényi Tibi bácsi programjaira minden este megtelt a HÖOK sátor. Korda György és Balázs Klári előadására például annyian voltak kíváncsiak, hogy a közönség döntő többségének már csak a sátor előtt jutott hely.

Az EFOTT mezőnyét egyébként döntően szép idő fogadta, a dunaújvárosi Szalki-sziget egyébként is csodálatos környezetet nyújtott a fesztiválozóknak.

Az aktív és szórakoztató kikapcsolódásra idén rengeteg alkalom volt,főként a sportolni vágyókat kényeztette el az idei EFOTT, mivel 2008 a Sport Éve volt. 

Egyéb kreatív aktivitásban sem volt hiány: volt "Fittőrség" rendőrlányokkal, bilinccsel és teával, táncoslányok, sárkányhajó verseny, csokibirkózás, torna Béres Alexandrával, röplabda playmate lányokkal, rögtönzött rocksztár verseny léggitárral, Velke Popovice-i cseh sörfalu, aranymosás, és megannyi érdekes színfolt, amit úgysem lehet elmesélni, át kell(ett) élni…

Az idei legboldogabb efottozó minden bizonnyal az a lány, akinek párja szombat este, a Nagyszínpadon, több ezer ember előtt kérte meg a kezét. A srác természetesen nem kapott kosarat.
Az EFOTT Fesztivál "Csak szabadon" filozófiáját a Szalki-szigeten majd 60 ezren tehették magukévá, ezzel sikerült idén ismét nézőcsúcsot döntenie Magyarország legnagyobb és legrégebbi hallgatói bulijának, amely jövőre is vár mindenkit!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!