Kultúra

2008.04.11. 10:42

Egerbe csak passporttal! - Egri Főiskolás Napok

Címkék#kultúra

„5 nap, 5 éj, Neked, Velem” felhívással idén kilencedik alkalommal rendezik meg április 21. és 25. között az Eszterházy Károly Főiskola legnagyobb kulturális és szórakoztató rendezvényét, az V. egri Főiskolás Napokat.

Magyarvári Annamária

Az Egri Főiskolás Napok korábban, egészen  2003-ig Udvarbál néven volt ismert.  Az idei eseményre, ami mostanra már ötnaposra bővült, és amely Kelet-Magyarország legnagyobb hallgatói program-együttese, több mint tízezer résztvevőt várnak a szervezők az ország minden részéről.

Az elmúlt évekhez hasonlóan a koncertek, és a több mint húsz fellépő mellett rengeteg kulturális és ismeretterjesztő programon vehetnek részt a fesztiválra látogatók. A rendezvény új helyszínekkel, és érdekes programokkal igyekszik biztosítani a színvonalas szórakozást.

Idén is megrendezik azokat a már hagyományosnak mondható, minden évben nagy sikert arató programokat, mint például a Karok Háborúja, KOLImpia, Középiskolák Vetélkedője, Mr és Miss eFeN választás, Csocsó-bajnokság, illetve a Főiskolai Amatőr Filmfesztivál. Az idei rendezvény igazi színfoltjaként először vezetik be az úgynevezett eFeN Passportot, a fesztivál "hivatalos" okmányát, melybe a különböző programokon való részvételt igazoló bejegyzéseket gyűjtve a legkitartóbb "eFeNezők" között értékes ajándékokat sorsolnak ki.
További részletek a rendezvény hivatalos honlapján: www.efen.ektf.hu olvashatók.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!