Kultúra

2007.11.16. 15:03

Móricz Zsigmond Napok Tiszakécskén - Képgalériával

Címkék#kultúra

Minden évben koncerttel kezdődik a Móricz Zsigmond Napok (MÓZSINA) Tiszakécskén. Addig míg korábban csak szólisták mutatták be tudásukat, most változatos program várta a nézőket.

Szentirmay Tamás

A Móricz Zsigmond Gimnázium minden évben vidám hangulatú kétnapos rendezvénysorozatot szervez. Ilyenkor a diákok különböző sporteseményeken és vetélkedőkön mutathatják be tudásukat és képességüket. Az eseménynek a MÓZSINA nevet adták, ami mindig a hagyományos nyitókoncerttel veszi kezdetét. Most is, mint mindig, változatos műsort mutattak be az iskola tanulói. Ezúttal nem csak szólisták, de táncosok és zenekarok is színpadra léptek.

A diákokon kívül néhány tanár is csillogtatta zenei tehetségét és képességét. A népzenétől a modern táncig szinte minden zenei műfajt bemutattak a diákok. A főleg az intézmény tanulóiból és szülőkből álló közönség nagyon jól szórakozott. Sokszor a taps mellett bekiabálásokkal is kifejezték tetszésüket. Az tény, hogy az évek alatt egyre színesebb lett az a paletta, amit az iskola diákjai be tudnak mutatni a nézőknek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!