Közélet

2016.10.28. 19:14

Tűzoltósági tanácsos lett Marozsi András tűzoltó alezredes

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere tűzoltósági tanácsosi címet adományozott Marozsi András tű. alezredesnek, a Kecskeméti Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetőjének.

katasztrofevedelem.hu

Nemzeti ünnepünk, október 23-a, az 1956-os magyar forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere tűzoltósági tanácsosi címet adományozott Marozsi András tű. alezredesnek, a Kecskeméti Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetőjének.

Marozsi András tű. alezredes 22 évvel ezelőtt, 1994-ben szerelt fel a Kecskeméti Tűzoltó-parancsnokságon. Beosztott tűzoltóként kezdte pályafutását és a ranglétra fokain lépkedve haladt felfelé, végigjárva a szakmai és vezetői beosztásokat. Tűzoltási, műszaki-mentési szakterületen közel 15 évig teljesített szolgálatot. Szakmai tapasztalattal rendelkezik a mentő-tűzvédelem és hatósági tevékenység területén. Az alezredes 2012-től a megyei igazgatóságon a tűzoltósági főfelügyelői feladatokat látta el, majd 2014. január 1-jén került a Kecskeméti Katasztrófavédelmi Kirendeltség élére.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!