Közélet

2016.10.11. 19:01

Jóllakatjuk a kedvenceket

Jó pár falásnyi prémium minőségű nyereménytáppal lettek gazdagabbak azok a cicák és kutyák, akik a legjobban szerepeltek Kedvencek Kedvence elnevezésű játékunkon.

Zsámbóki Dóra

A megelőző hetekben zajló játék szavazását az állatok világnapján, október 4-én délben zártuk le, addig a pillanatig 733 csodás képet kaptunk kutyákról és macskákról. A játék 93 765 látogatót vonzott, a kedvencekre 11 753 szavazat érkezett.

[caption id="" align="alignleft" width="300"] Így örült Berci a nyereményének
[/caption]

A szavazatokból a kutyák közül a legtöbbet Brutál(ka) gyűjtötte, egészen pontosan 962 voks érkezett rá. A második Pünki lett 862 szavazattal. A macskák közül a legtöbb szavazat – 83 – Mancira érkezett, a második legtöbb szavazatot, 63-at pedig Berci kapta.

Mostanra el is juttattuk az Acana, illetve az Orijen prémium tápjait a boldog nyertesekhez. Berci gazdája, Kóródi Andrea kecskeméti szerkesztőségünkben személyesen vette át nyereményét. Elkísérte legkisebb kisfia, az egyéves Zalán is.

Andrea elmondta, egy ismerőse szólt neki a játékról, és mivel rendszeres Baon-olvasó, gyorsan meg is nézte, hogy miről van szó. A játékba való nevezést nagyon egyszerűnek találta, azonnal el is küldte a család kedvencének, Bercinek a fotóját. A fehér bundájú, kék szemű cica legnagyobb fia kérésére került a családba három évvel ezelőtt. Később derült ki, hogy a cicus süket, ez állítólag fajtatulajdonság – mesélte Andrea. A gyermekek és Berci egymás iránti imádata kölcsönös: a cicus ugyanis nagyon jól tűri azt is, amikor mindhárom gyerkőc „nyúzza”.
Mint Andreától megtudtuk, egyébként „állatőrületben” élnek, két nagyfia szerepelt már korábban a Baon.hu Nap képe rovatában – akkor óriás, trópusi achát csigáikat mutattuk be.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] A nyerő négyes: Brutál(ka), Manci, Pünki, Berci
[/caption]

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!