Közélet

2016.08.25. 10:17

Ördögmotorosok cikáznak az óriásgömbben

Szerdán láthatta először a közönség a Richter Flórián Cirkusz Transformers a porondon! című szenzációs új műsorát a Vízműdombnál felállított sátorban.

Sebestyén Hajnalka

A népszerű utazócirkusz vasárnapig vendégszerepel a városban. Az előadásokra kedvezményes jegyeket válthatnak azon olvasóink, akik az újságban található kupont péntekig beviszik a Lestár téri ügyfélszolgálati irodánkba. Az előadások hétköznap 18 órakor, szombaton 15 és 18 órakor, valamint vasárnap 11 és 15 órakor láthatók.

A műsorban klasszikus állatos és hagyományos artistaszámok mellett Magyarországon eddig soha nem látott technikai produkciók láthatók. A műsor egyik legizgalmasabb és leglátványosabb produkciója a három és fél tonna súlyú, négy méteres Transformers. Izgalmas perceket ígér
a klasszikus cirkuszi időket idéző repülő-ember, akit egy hatalmas ágyúcsőből lőnek ki és 120 km/órás sebességgel repül az óriás-cirkuszsátor kupolájának egyik végéből a másikba. Emellett Magyarországon először lép a közönség elé a 3 Diorios motoros csoport lélegzetelállító produkciójával, mely bekerült a Guiness Rekordok Könyvébe is. Az ördögmotorosok a világ leggyorsabb, legügyesebb motorosai közé tartoznak, akik egy acélhálóból épült gömbben hihetetlen sebességgel, centiméterekkel száguldanak el egymás mellett.

[caption id="" align="aligncenter" width="300"] Nézze meg a galériát is! Fotók: Zsámbóki Dóra
[/caption]

Az állatbarátok is sok szép, felejthetetlen percre számíthatnak. Megcsodálhatják Richter Flórián, a Monte Carlói Nemzetközi Cirkuszfesztivál egyetlen magyar bajnokának gyönyörű fríz és arab telivér lovakkal bemutatott szabadidomítását. Láthatják az ifjú cirkuszherceg, Richter Kevin lovasakrobata számát és persze mulathatnak az olasz mókamester, Christian Folco bohóctréfáin. Az igazi meglepetés pedig Szandra, az elefánt, aki borbély-tudományával hódítja meg a közönséget.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!